Inschrijven jeugdzeilen gestart

1 van 1

Het belooft nu al een bijzonder jaar voor het jeugdzeilen te worden. Bij de werve(le)nde presentatie van Hillevi tijdens de jaarvergadering bleek al dat de jeugd ambities heeft. Dat komt goed uit want deze zomer worden in Noordwijk de Hobie Multi Worlds gehouden met onder meer de Europese- of Wereldkampioenschappen Hobie Dragoon en Hobie 16. En daar willen we als Catclub Zeeland graag ons visitekaartje afgeven (en veel lol maken).

Daarnaast heb je misschien al gelezen dat een aantal van onze jeugdleden zijn uitgenodigd om te komen zeilen in Bermuda. Ja, dat eiland voor de kust van de VS. Dat moesten we ook even opzoeken. Als onderdeel van de prestigieuze America's Cup worden daar kinderen uit alle windstreken enthousiast gemaakt voor - en getraind in - het wedstrijdzeilen.

Kortom, er is werk aan de winkel. Begin mei starten de jeugdlessen weer. Die zijn trouwens niet alleen voor ervaren zeilers: iedereen vanaf 9 a 10 tot ongeveer 18 jaar kan leren zeilen als een baas! Schrijf je vlug in want het aantal plaatsen is beperkt.  

Meer informatie en aanmelden: http://catclubzeeland.nl/jeugdzeilen

Tag: