Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

De volgende Dutch Dragoon Cup wordt gehouden op 13 en 14 oktober 2018.

Binnenkort hier meer informatie over dit evenement!

Wil je je inschrijving achteraf aan kunnen passen dat moet je eerst een account voor deze website aanmaken. Je krijgt dan, na goedkeuring door de beheerder, de inloggegevens per e-mail doorgestuurd. Een account aanmaken kan hier.

De Dutch Dragoon Cup is een leerzaam en leuk weekend, geschikt voor zowel beginnende als ervaren zeilers. De zeilers worden getraind terwijl ze wedstrijden (leren) varen. Tussen de wedstrijden door wordt ruime tijd genomen om te evalueren. Tegelijkertijd hebben de wedstrijden wel een klassement en er worden prijzen uitgereikt voor zowel de Dragoon klasse als de C3 klasse (Hobie 16, Hobie Max, SL16, Nacra 500 etc) en dit jaar kan ook de Nacra 15 deelnemen. Voor de wedstrijden gelden de normale wedstrijdregels. De ouders kunnen de wedstrijden op de wal volgen vanaf het wedstrijdterrein, catering is aanwezig. Ouders die willen helpen kunnen zich aanmelden voor assistentie (zie onderaan). Alle verenigingen worden uitgenodigd hun eigen trainer(s) mee te nemen, een eigen motorboot is dan handig. Er is een hoofdtrainer aanwezig om alles te coördineren. Het Veerse Meer is zeer beschut, dus er kan onder bijna alle omstandigheden gezeild worden. Het zeilen gebeurt direct voor de vereniging.

SCHEMA:

Dag Tijd Activiteit
Zaterdag 7 okt 10.00 - 12.00 Registratie en boten opbouwen
  11.00 Trainersbespreking
  12.00 Skippersmeeting gevolgd door waloefening (ouders vertrekken)
  12.30 Het water op, lunch volgt na de 1e wedstrijd
  18.00 Vertrek naar de Kruitmolen gevolgd door het avondmaal
  20.00 Avondprogramma
Zondag 8 okt 08.00 Reveille en ontbijt
  09.30 Het water op
  12.00 Lunch
  15.30 Prijsuitreiking

 INSCHRIJVINGEN
Het is voor ons noodzakelijk een lijstje te hebben wie en hoeveel er komen in verband met overnachten en catering, dus graag aanmelden voor 1 oktober.

Deelnemers zijn hieronder te zien.

Het inschrijfgeld is slechts € 40,00 per persoon dankzij onderstaande sponsoren, inclusief overnachten bij de Kruitmolen of op de club, ontbijt, lunch en diner op zaterdag en ontbijt en lunch op zondag en bijbehorend drinken. Het inschrijfgeld graag bij registratie met gepast geld voldoen.

BEGELEIDENDE MOTORBOTEN
Vanuit CCZ zijn er minimaal twee begeleidende motorboten aanwezig. Houdt er rekening mee dat er ter plekke niet harder dan 20 km/uur gevaren mag worden en dat een vaarbewijs verplicht is voor gemotoriseerde boten die sneller kunnen dan 20 km/uur. De haven achter de club heeft een openbare trailerhelling waar de motorboten te water kunnen worden gelaten. De boten varen 100 meter om en kunnen op de wal getrokken worden, aan een anker liggen of iets verder aan een steiger.

ACCOMMODATIE
Jeugd en twee begeleiders per vereniging slapen allemaal bij De Kruitmolen www.kampeerboerderijdekruitmolen.nl. Bedden zijn kale matrassen, verdere onderdelen zelf mee nemen. Er kunnen 65 mensen binnen slapen, overigen worden door ons geïnformeerd een tentje, luchtbed en slaapzak mee te nemen of slapen in het jeugdhonk op de locatie van Catclub Zeeland. Vanaf vrijdagavond ben je al welkom, we vragen voor deze extra overnachting € 15,00 p/p. Voor de ouders zijn er diverse prachtige plaatsen in de buurt om te overnachten, zoals Veere, Middelburg en Wolphaartsdijk.
VVV Zeeland 

LOCATIE    
Het formele adres naar Catclub Zeeland is Muidenweg 221, 4471 NM, Wolphaartsdijk. Het is echter lastig te vinden omdat je de catamarans vanaf de weg niet kan zien liggen. Bestudeer daarom het plaatje http://g.co/maps/dag4w. heel goed, bij de markering is een slagboom te vinden. In de haven is Kanoa gehuisvest, het beste herkenningspunt als je over de Muidenweg rijdt.

Beëindig het seizoen met een goede start!

Wil je als volwassene of oudere jeugd je steentje bijdragen dan kan dat uiteraard als vrijwilliger. Neem contact op met Guus.

 

Foto's Dutch Dragoon Cup 2016 Foto's Dutch Dragoon Cup 2015 Foto's Dutch Dragoon Cup 2014