Toertocht op Oosterschelde

Vrijdag, zaterdag en zondag 14, 15 en 16 juli willen we weer een toertocht organiseren. Dit jaar willen een laaang weekend op de Oosterschelde verblijven omdat op de Oosterschelde zeilen met onze cats echt geweldig is. Dat hebben onze meer leden al ervaren tijdens de toertochten naar de zee locatie en naar Bruinisse in voorgaande jaren. Toon van Dijke heeft tijdens hoogwater gekeken naar diverse locaties. Gorishoek lijkt de beste locatie vooral om zijn ligging, noordelijk en achterin de Oosterschelde en de mogelijkheden om te verblijven. Zie Google Map.

De bedoeling is dat we onze boten vrijdag en zaterdagavond stallen op het parkeerterrein van brasserie de Zeester middels de trailerhelling aan het binnenhaventje, dit is al geregeld met de Zeester en we mogen gratis gebruik maken van dit parkeerterrein! Wellicht dat we daar dan vrijdagavond gaan eten.
Tja en wie wil dit oganiseren? Wie zoiets wel eens voor de club wil doen kan zich opgeven bij Guus Florusse via zijn e-mail guusflorusse@gmail.com. Het leukste zou zijn dat er leden van zee en meer zich opgeven. En heb je zoiets nog nooit georganiseerd maar lijkt het je wel wat, hulp krijg je echt wel van ons. Schrijf je in als deelnemer.

C.u.all@theOosterschelde

inschrijven toertocht

deelnemers